Inclusão e Inovação: As Atitudes dos Professores do Ensino Regular no Quadro da Educação Inclusiva
Pereira, P.Pinto, A.(2012)
, Inclusão e Inovação: As Atitudes dos Professores do Ensino Regular no Quadro da Educação Inclusiva
, Revista Portuguesa de Investigação Educacional.
Article
Obesidade Infantil: Estudo de Crianças num ATL
Pereira, P.Lopes, L.(2012)
, Obesidade Infantil: Estudo de Crianças num ATL
, Millenium.
Article
Género e liderança na escola: da feminização da profissão docente ao desempenho de cargos de topo
Couto, M.Pereira, P.(2011)
, Género e liderança na escola: da feminização da profissão docente ao desempenho de cargos de topo
, Gestão e Desenvolvimento.
, https://doi.org/10.7559/gestaoedesenvolvimento.2011.143
How Citizens View and Evaluate Political Parties and Why it Matters? The Case of Portugal (1985-2009)
Pereira, P.Teixeira, C.(2011)
, How Citizens View and Evaluate Political Parties and Why it Matters? The Case of Portugal (1985-2009)
, Perspectivas.
Article
Identifying the nature, magnitude and sources of public support for political parties in Portugal
Pereira, P.(2011)
, Identifying the nature, magnitude and sources of public support for political parties in Portugal
, Portuguese Journal of Social Science - 2.
, https://doi.org/10.1386/pjss.10.2.111_1
Public Attitudes towards Parties in Portugal: A Longitudinal Overview
Pereira, P.Teixeira, C.(2011)
, Public Attitudes towards Parties in Portugal: A Longitudinal Overview
, Brazilian Political Science Review.
Article
Data Mining e o seu Potencial para a Gestão do Conhecimento em Educação
Pereira, P.(2008)
, Data Mining e o seu Potencial para a Gestão do Conhecimento em Educação
, Revista Portuguesa de Investigação Educacional.
Article
Os níveis de stress dos alunos de licenciatura, da UCP – Viseu
Costa, B.Lopes, F.Neves, M.Pereira, P.(2008)
, Os níveis de stress dos alunos de licenciatura, da UCP – Viseu
, Gestão e Desenvolvimento.
, https://doi.org/10.7559/gestaoedesenvolvimento.2008.122
Recovery of Wine-Must Aroma Compounds by Supercritical CO2
Pereira, P.(2008)
, Recovery of Wine-Must Aroma Compounds by Supercritical CO2
, Food and Bioprocess Technology.
, https://doi.org/10.1007/s11947-007-0002-5